Tankar från en mintkväka

Alla inlägg under mars 2011

Av mintkvakan - 7 mars 2011 14:47

9:30 satte jag mig ner hos frisören för att fixa barret... Det hade blivit lite långt!


Så här blev det:


     


Ja jag ser ut igen som jag gjorde för typ 3 månader sen, men sist jag lämnade frissan va det mer som en tuppkam, kan göra den igen, men det blir en annan dag, imorgon kanske... Eller så låter jag det vara ofixat, det såg ganska snyggt ut det med...


Och för att ställa samma fråga som min vän och ex. granne... Måste man publicera snygga seriösa egobilder jämt?


Men jaja... Vad tycker ni?


  

Av mintkvakan - 6 mars 2011 19:01

Nu har jag då sett Trassel. Så bra den va! Jag är sjukt nöjd med den, jag släppte faktiskt en tår under filmen... Och flinade en massa för den delen också... Skrattade även massor!


En av mina favoritscener från filmen:


Jag skulle lätt kunna se den en tre fyra gånger till, kan inte vänta tills den kommer på DVD...


Lite bilder från idag då:

           


Inga bilder från MAX-besöket, för då glömde jag kameran i bilen, men jag har i allafall haft en superbra dag idag. Och jag hoppas att Emilia också har haft det.


Ja och att min karl och son också tycker det har varit roligt! Vill gå mera på bio! Nästa gång ska jag dock köpa mig en egen popcorn och en dricka, för satan vad törstig jag blev av mitt gottis.


Nä nu ska jag surfa runt lite och ta mig en kopp kaffe!


 

Av mintkvakan - 6 mars 2011 11:26

Idag ska vi alltså iväg och kolla på Trassel, och Disney-nörd som jag är så har jag höga förväntningar, antagligen för höga... Men ändå! Kul ska det bli...



Som en liten bonus för dagen så ska vi ha med oss söta Emilia. Hennes mamma ska vara hemma och vila, efter ett par jobbiga dagar med ömmande opsår och tråkiga dagar på sjukhus.


Undrar vad barnen säger när vi åker förbi hemmet sen och stannar på MAX? Ska även försöka komma ihåg att ta med mig kameran!


Hörs senare!


 

Av mintkvakan - 5 mars 2011 21:58

Är egentligen för trött för att skriva här men jag skriver ändå...


Har kollat på Mello med Skrutt... Lite tjurig för att Pernilla Andersson inte gick till final... The Moniker... HA!! Vilken fjant! Ogilla skarpt!


Sara Varga helt ok, men inte min favorit direkt!



Gillar denna skarpt! Så enjoy!


Nu ska jag strax gå och gosa med min kudde, för i morgon blir det en lång dag! Bio med pojkvän, barn+lånebarn. Så det kommer bli popcorn, läsk och MAX som avslutning!


Jag personligen kommer nog antagligen vara helt slut när dagen är slut, men det är lättbotat! Bara lägga sig extra tidigt...


Nästa helg blir och körig, men det kan vi ta då....


 

Av mintkvakan - 3 mars 2011 07:33

Idagär det torsdag... Nästan hela veckan har gått och jag känner att jag inte har åstakommit speciellt mycket denna vecka.


Det mest ansträngande jag gjort va nog tvättstugan i måndags...


Har ingen feber längre, men håller dock på att hosta lungorna ur mig, får se när det går över, man har ju inte råd att vara hemma hur länge som helst... Har ju liksom räkningar som ska betalas!


Idag ska sonen iväg med skolan och åka skidor i Gånstaspåret. Han har aldrig åkt skidor så vi får se hur det kommer att sluta.


  


Själv ska jag städa upp i köket... igen... Efter en dag av "jag-skiter-i-detta" så har det en tendens att se fördjävligt ut! Tur man har diskmaskin!


Hittade en tokskön blogg igår. En 80-årig gubbe som både bloggar och videobloggar, samt ibland bjuder på en "dagens outfit". Magnaten kallar han sig för. Gå och in och läs den vet jag! Ska även kasta in en länk bland mina andra länkar till höger på bloggen!


Nu ska jag dock skicka iväg sonen till skolan!


Hörs!


  

Av mintkvakan - 2 mars 2011 07:58

Idag kommer min förra snabeldrake att flytta hemifrån.


Hittade en annons på FC om en som sökte efter en snabeldrake till sin dotter för en billig peng!


Jag mejlade och sa: Om du kan hämta kan du FÅ min! Så ikväll kommer en tjej som jag hoppas kommer ta bra hand om min gamla snabeldrake.


Själv sitter man nu med en kopp kaffe och funderar på hur mycket snor kan det få plats i en näsa?, hur länge ska man vara sjuk? Och vem fan är det som stökar ner i mitt hem hela tiden??


Ja det sista måste ju vara nån form av hustomte... Har hört att dom kan ställa till med riktig oreda om dom känner för det! Känns inte som att man gör annat än städar och diskar!


*gnäll gnäll gnäll*


Har total bloggtorka också känner jag, bloggar för bloggandets skull just nu, och inte för att jag har något vettigt att säga...


Så hörs en annan dag!


  

Translate

Min Facebook Sida

Presentation


Mina ord mina tankar. Kan du inte hantera dom råder jag dig till att sluta läsa denna blogg!

Min Bamse

  Min Bamse, chihuahua/papillon korsning, och världens fåntratt!

Sök i bloggen

Missa inget

Vännernas Bloggar

Intressanta bloggar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Omröstning

Har du körkort?
 JA
 NEJ
 Håller på att ta
 Inte 18 än...

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Creeper

Pinga Frisim Creeper MediaCreeper

Ovido - Quiz & Flashcards